Cine Suntem?

Despre noi

Cine este KraftSetup?

KraftSetup este o echipă dinamică formată din tineri cu pasiune pentru mediul IT. Experiența noastră de peste 8 ani în online ne-a învățat să oferim cele mai bune servicii astfel încât companiile mici și mijlocii să-și poată desfășura activitatea online în condiții normale. 

Suntem mai mult decât bucuroși să sprijinim mediul privat în procesul său de dezvoltare. Considerăm că digitalizarea companiilor ajută la o creștere atât a productivității, cât și a veniturilor acestora. 

faq_page

Cum se realizează un Proiect?

Etapele de lucru

our_mission

Misiunea noastră

Prezența în mediul online a devenit de ani buni o necesitate. Pentru a fi vizibil în ochii actualilor și viitorilor clienți ai nevoie de un canal online prin intermediul căruia să-ți prezinți produsele sau serviciile pe care le oferi.

Știm că pentru orice business prezența în online poate da mari bătăi de cap. De aceea ne-am propus să creăm un proces cât mai simplu și eficient prin intermediul căruia să livrăm serviciile de care ai nevoie. 

De asemenea suntem aici să-ți oferim consultanță și sprijin în tot acest demers. 

În final ne dorim să devenim pentru companiile mici și mijlocii, una dintre cele bune și apreciate soluții de creare website-uri din România. 

Esti interesat
de serviciile noastre?