ÎNTREBĂRI

Frecvente

doodle-2 doodle-1 doodle-1

Timpul de execuție al unui proiect diferă în funcție de complexitate acestuia, dar și în funcție de implicarea clientului în proiect. Cu cât vei fi mai implicat și ne vei trimite toate informațiile de care avem nevoie, cu atât mai repede îți vom livra proiectul. 

Procesul de realizare al website-ului va trece prin 4 etape:

  1. Documentare: în această etapă vom discuta despre nevoile tale. Tot aici, vom putea veni înspre tine și cu recomandări punctuale. Vom pune totul pe foaie, vom analiza fiecare informație, iar la final vom reveni către tine cu oferta/propunerea de proiect. 
  2. Planificare: în această etapă vom planifica fiecare pas al execuției proiectului. În cadrul proiectului este necesară atât implicarea noastră, cât și a clientului. După confirmarea și acordul tău, ne apucăm de lucru.   
  3. Execuție/configurare: această etapă poate să dureze, în funcție de complexitatea proiectului dar și în funcție de implicarea ta. De fiecare dată ne propunem să livrăm totul într-un timp cât mai scurt.  
  4. Lansare website: după ce avem totul finalizat, vom avea nevoie bineînțeles și de confirmarea ta finală. Abia apoi ne vom ocupa de procesul de lansare al website-ul de prezentare sau al shop-ul tău.  

Succes!

Avem nevoie să ne oferi toate informațiile relevante despre business-ul tău. De la conținut text cu prezentarea afacerii tale până la conținut grafic (imagini cu echipa, produsele sau serviciile voastre. )

După ce proiectul a fost lansat live (pe domeniu tău web), conținutul acestuia va putea fi modificat sau actualizat de către tine/echipa ta. În cazul în care dorești să ne ocupă noi de acest aspect, poți alege unul dintre pachetele noastre de servicii de mentenanță & modificare conținut. 

Website-ul poate fi găzduit de către orice provider dorești. Dacă nu cunoști niciunul, atunci îți putem recomanda noi unul. 

Este bine ca odată la 2 – 3 ani să îți faci un redesign total al website-ului. De ce? Foarte simplu. Lumea în care trăim este în continuă schimbare, la fel și gusturile și comportamentele utilizatorilor website-ului tău. Astfel pentru a te asigura că rămâi relevant în ochii clienților tăi este important să-ți ții pe de-o parte website-ul actualizat cu informații veritabile și pe de-o parte oferi o experiență plăcută utilizatorilor tăi.  

Oferim atât servicii de redesign cât și de suport & mentenanță. Te rugăm să consulți pagina Servicii website și să ne contactezi. 

faq_page

Ești interesat
de serviciile noastre?